Homeopathie Tangel

25 jaar ervaring

   Sinds 2002 organiseer ik met veel plezier nascholingsweken voor collega therapeuten en artsen op Sicilië:


20 - jarig jubileum ! 


Seminar Sicilië 2021

18 – 26 September


Vijf nascholingsdagen

met

Ewald Stöteler


Wij willen het seminar te allen tijde plaats laten vinden.
Waarschijnlijk zijn wij in 2021 echter afhankelijk van de dan actuele politieke besluitvorming en maatregelen,
zowel die in Nederland als die in Italië.
Om zicht te krijgen op het animo vragen wij iedereen om zich vrijblijvend in te schrijven om zeker te zijn van deelname: De maximale groepsgrootte blijft 30 personen.
Zodra de groep compleet is zullen we de status van het seminar regelmatig overleggen.
Op het moment dat  duidelijk is dat het seminar werkelijk doorgaat, krijg je hierover bericht en kun je op dat moment beslissen of je wel of niet meegaat.Sicilië met haar pittoreske dorpjes, prachtige kustlijn en fascinerende cultuur staat garant voor twee inspirerende seminarweken. De locatie van het seminar is gelegen aan de oostkust, in het kustplaatsje Giardini-Naxos. Het park bevindt zich op loopafstand van winkeltjes, restaurants en het strand. Het nabijgelegen stadje Taormina doet sprookjesachtig aan met haar prachtig Romeins Amfitheater. In september is het op Sicilië nog aangenaam warm: zo'n 26 graden, met zeewater van ongeveer 24 graden. De twee maal vijf seminardagen worden gehouden in een pizzeria met volledig daglicht en uitzicht op de Etna. Buiten de lestijden staat er niets gepland en kunt u op eigen initiatief genieten van al het moois wat Sicilië te bieden heeft.Docent

Ewald Stöteler, klassiek homeopaat sinds 1980, geeft al vele jaren nationaal en internationaal nascholingen. Hij is auteur van de boeken 'Hahnemann Begrijpen' en 'Hahnemann's Homeopathy'. 
Op een boeiende wijze weet hij het Organon en de Chronische Ziekten van Hahnemann begrijpelijk en diens ziekteclassificatie toepasbaar te maken in de hedendaagse praktijk.

Het seminar

Het seminar bestaat uit vijf themadagen die in samenspraak met de deelnemers voorafgaand aan het seminar worden ingedeeld.
Te denken aan bijvoorbeeld een themadag soa’s, reumatische aandoeningen, verloskunde en bevalling, diabetes, COPD, posologie, Schüsslerzouten, kinderwens, leverziekten, dermatologie of orgaanmiddelen. Soms aangevuld met een illustratieve casus uit eigen praktijk welke grondig wordt uitgewerkt. Dit alles met behulp van een beamer te volgen op grootbeeldprojectie. Het seminar spitst zich verder toe op het uitwisselen van ieders opgedane ervaring. 
Het seminar geldt als vijf NVKH - erkende nascholingsdagen (max. 50% medisch).


Prijzen 

De prijzen zijn inclusief het seminar, vliegreis, transfer en 8 overnachtingen. Exclusief reis- en annuleringsverzekering en evt. onvoorziene toeslagen. Heeft u een meereizende partner en/of kinderen: informeer naar de (lagere) prijs. 

Twee kamer appartement
2 pers.
€ 1000.- p.p.  
(incl. ontbijt € 1060.-)

1 pers. 
€ 1150.- p.p. (incl. ontbijt € 1210.-)

Reisgegevens 

Wij verblijven in het park Villaggio Alkantara, klikt u hier voor een indruk: http://www.villaggioalkantara.com/en
De accommodatie bestaat uit eenvoudige twee-kamer appartementen(zgn. 'BILO'): eigen voordeur, woonkamer, tweepersoons slaapkamer, kitchenette, badkamer met toilet / bidet en bescheiden terras. Het is mogelijk een twee-kamer appartement voor één persoon te boeken. De reis beslaat negen dagen en acht nachten. Hiervan worden vijf dagen bezet door het seminar.


Inschrijven / Boeken 

● Uitsluitend door inzending van (een scan / foto van) het inschrijvingsformulier. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling. Het minimale aantal deelnemers is 20, het maximale aantal deelnemers is 30 personen. 
● Het volledige bedrag dient in nader overleg bijgeschreven te worden op IBAN: 
NL14 INGB 0654 5903 97 t.n.v. R.Tangel te Den Haag. O.v.v. Seminar Sicilië 2021. Let op: dit is een nieuw bankrekening nummer!
● Voor aanmeldingen ná 18 Augustus kunnen wij geen plaats garanderen. Ook de prijs en de locatie van het apartement binnen het park kunnen dan anders zijn. 
● Annuleren en/of wijzigen is na 18 Augustus niet meer mogelijk. Tot uiterlijk twee weken voor aanvang van het seminar kunt u wel een plaatsvervanger opgeven. Hieraan zijn kosten verbonden. 
● Indien het seminar onverlet niet doorgaat (afwezigheid van Ewald Stöteler, bijv. door ziekte), ontvangt u daarvan zo spoedig mogelijk berichtIn dit geval wordt het bedrag van het seminar en zo mogelijk een gedeelte van het bedrag van de accommodatie teruggestort, niet het bedrag van uw vliegticket. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten (let op: de verzekeraar ziet dit als een zakenreis).


Download hier het inschrijvingsformulierVan de seminars 2010 / 2020 staat een filmpje op Youtube: